Ale kommun tecknar avtal med LanTeam

PictureAnders Filipsson, VD LanTeam

 Ale kommun har tecknat ett avtal med Lanteam, som innefattar logistiktjänster med klienter och tillbehör, och gör bolaget till A-leverantör. Avtalet är tecknat på två år med möjlighet till förlängning.

Kommunens upphandling genomfördes i augusti. Lanteam konstaterar att när utvärderingen var klar hade samtliga fyra godkända leverantörer samma utvärderingspoäng. Och att referenserna därefter fick avgöra om uppdraget skulle hamna hos Atea, Lin Education, Office IT-Partner eller Lanteam.

– Vi är självklart glada att vi drog längsta strået vid utvärderingen, framför allt för att det var referenserna som avgjorde. Nu ser vi fram emot att påbörja samarbetet, säger Lanteams vd Anders Filipsson i ett pressmeddelande.

Under förra hösten inledde Lanteam en satsning mot offentlig sektor, något som enligt Anders Filipsson nu börjar betala sig.

– Med tanke på den relativt korta tid som gått sen ägarbytet är vi mycket nöjda med resultatet av vår satsning. Ale kommuns upphandling bevisar att vi är på god väg att uppfylla vårt mål, säger han.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *