Flexlinks brandväggar tar LanTeam utanför Norden

 

– Det här är en strategisk mycket viktig affär för oss då det är en global kund, säger Anders Filipsson, VD på LanTeam om affären med FlexLink.

Tillverkaren och specialisten inom industriell automation, FlexLink, investerar i nya brandväggar från LanTeam. Totalt kommer LanTeam att leverera 24 brandväggar till FlexLinks verksamheter runt om i världen.

FlexLink har kontor i 30 länder och är representerade genom partners i drygt 60 länder. Fler funktioner och ökad prestanda är anledningen till utbytet av de befintliga brandväggarna.

– Valet av LanTeam som leverantör var enkelt, vi vet att vi får leveranskvalitet och den uppmärksamhet som vi som kund eftersträvar, säger Thomas Krafft som är IT-chef på FlexLink.

Året som gick dubblade LanTeam både omsättning och resultat och företaget har idag en stadig tillväxt av kunder och medarbetare. Att arbeta med globala bolag är ytterligare en framgångsfaktor.

– Att leverera brandväggar gör vi dagligen. Däremot är steget utanför Norden betydelsefullt för oss i en tid av stark tillväxt, säger Anders Filipsson, VD på LanTeam.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *