IT-hyra

IT-hyra

Så gott som alla företag behöver en fungerande IT-infrastruktur för att fungera optimalt. Det är naturligtvis olika för olika verksamheter men de flesta behöver fungerande internet, skrivare, datorer och olika interna system för att kunna utföra jobbet på ett effektivt sätt. För att säkerställa att det finns en fungerande IT-miljö behövs personal med spetskompetens och mycket erfarenhet. Det finns dock ett annat sätt att säkerställa IT-driften, nämligen med hjälp av IT-hyra.

Vi på LanTeam erbjuder en finansieringslösning som innefattar både IT-relaterade produkter, licenser och tjänster. IT-hyran innebär i princip att våra kunder får med allt som behövs för deras IT-lösning i ett och samma avtal. Detta ger företagen bättre översikt över de IT-relaterade kostnaderna, något som i sin tur förenklar företagens administration och budgetering.

Hyra underkonsult för IT

Med vår hjälp kan våra kunder hitta lösningar till flera IT-relaterade problem. Vi kan inte bara ansvara för IT-infrastrukturen och IT-miljön, vi kan även ta över hela IT-avdelningen. Det innebär att våra kunder kan hyra underkonsult för IT, vilket ger dem möjlighet att fokusera fullt ut på kärnverksamheten och låta oss se till att allt fungerar precis som de ska. Om något behöver åtgärdas eller förbättras kan vi omedelbart finnas till hands för att hjälpa till. Att hyra underkonsult för IT är oftast en bättre affär jämfört med att behöva rekrytera ny personal.

Hyra IT-programvara och serviceavtal

Vi erbjuder inte bara möjligheten att hyra kunnig personal och den rätta utrustningen. Hos oss kan du även hyra IT-programvara och serviceavtal, exempelvis IT Asset management och dokumenthantering.Hör av dig till oss redan idag så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med våra IT-lösningar.

Ansvarig Logistiktjänster

Carina Liljeström

E-post: carina.liljestrom@lanteam.se

Telefon: 010-722 29 24