Konsulttjänster

KONSULTTJÄNSTER

Konsulter och konsulttjänster för en tydligt bättre verksamhet

EN KOMPLETT IT-INFRASTRUKTUR
Våra kompetensområden gör att vi kan leverera hela IT-infrastrukturer. Datahallslösningar (Datacenter med server och lagring), nätverk och säkerhetslösningar mot omvärlden samt nätverk till arbetsplats och klient (PC/MAC/Platta/Mobil) och skrivare. ​

VÅRA KONSULTER
​Vi lägger lika stor vikt vid konsulten som vid teknik. LanTeamet består av "personligt professionella" IT-konsulter. Det betyder att vårt lag av konsulter alltid arbetar för att kundens IT-miljö ska vara TYDLIGT BÄTTRE för dess verksamhet. Det betyder också att vi värdesätter och vill ha nära relationer med våra kunder för att uppnå bästa möjliga resultat.

Eftersom en verksamhets IT-infrastruktur är affärskritisk, är det vår främsta uppgift att IT-miljön och infrastrukturen är så funktionell, flexibel och långsiktig som möjligt. 

UPPDRAGSKONSULTER
Uppdragskonsulter utför specifika uppdrag, exempelvis byter eller uppgraderar servermiljöer, gör ROI-analyser, installerar nätverks- och kommunikationslösningar och  printlösningar hos kund. Våra uppdragskonsulter har spetskompetens inom projektledning, infrastruktur, virtualisering, server, nätverk, kommunikation, klient, lagring, backup, SAN, brandväggar, lastbalansering och säkerhet.

RESURSKONSULTER
​Resurskonsulternas uppdrag är att förstärka våra kunders  IT-avdelning. Ibland är en resurskonsult kundens hela IT-avdelning. LanTeams resurskonsulter har en bred kompetens inom IT-infrastruktur. 

Ola Angervall: IT konsult för olika IT lösningar
Ansvarig konsulttjänster

Ola Angervall

E-post: ola.angervall@lanteam.se

Telefon: 010-722 29 89