IT-tjänster

IT-TJÄNSTER

Har ni ingen egen IT-avdelning eller behöver er nuvarande stöttning från extern part? Anledningarna till att organisationer och företag tar hjälp för att hinna med vardagens bestyr, utan att riskera kvalitet och säkerhet, är många. Gemensam nämnare för våra kunder är att de insett vikten av IT med tillhörande processer. Man vill gå från ett reaktivt och resurskrävande arbete till en proaktivitet där långsiktig planering och strategi kan tillämpas för att tillgodose slutanvändarens behov.

För att inte riskera något hjälper vi er igenom hela processen, från initialt analys och kravställning till implementering och support. Detta för att ni som kund ska kunna ha en partner att vända er till, oavsett om det handlar om verksamhetskritiska system eller den enskildes dator. Vårt mål är att skapa funktionalitet och flexibilitet inom IT och IT-infrastruktur. Hos LanTeam kan du köpa delar av eller hela din IT-infrastruktur - från enklaste produkterna till komplicerade IT-lösningar i Göteborg (beroende på vart er verksamhet är belägen). Det betyder att vi kan realisera det din verksamhet behöver – kostnadseffektivt, snabbt och smidigt.

Vi på Lanteam förstår att IT-lösningar enbart gör nytta om de är anpassade efter dess användare och verksamhet. En fungerande IT-miljö gör skillnad. För personalen, produktiviteten, affärsverksamheten, kundens kund och för oss medborgare. För att skapa en funktionell och flexibel IT-miljö krävs kvalificerade IT-lösningar och människor med gedigen kunskap, förmåga att kommunicera och som har förståelse för kundens utmaningar och behov.

Vi på LanTeam är extra stolta över att kunna leverera kompletta IT-lösningar för företag och offentlig sektor. Vi kan leverera alla tjänster och produkter som de stora leverantörerna - men med det mindre företagets engagemang och snabbhet. Oavsett om det är en stor kommun eller en liten advokatbyrå strävar vi alltid efter att vara TYDLIGT BÄTTRE i allt vi gör.

Ansvarig IT-tjänster

Jonas Mattsson

E-post: jonas.mattsson@lanteam.se

Telefon: 010-722 29 99

MOLNTJÄNSTER

ARBETSPLATS SOM TJÄNST / DAAS / DLM

LOGISTIKTJÄNSTER

UTSKRIFT OCH DOKUMENTHANTERING

SUPPORT / SERVICE

SÄKERHET / SÄKERHETSKONSULT

DATACENTERLÖSNINGAR

IT ASSET MANAGEMENT

Kontakta oss