Datacenterlösningar

Datacenterlösningar

Att ha en fungerande IT-infrastruktur är väsentligt för att många verksamheter ska fungera effektivt. Vi på LanTeam har en helhetssyn när det kommer till våra IT-lösningar. Det innebär att vi vill ha kontroll över alla delar som vi erbjuder, allt från hårdvaran till logistiken och mjukvaran. För att kunna möta våra kunders höga krav och behov tillhandahåller vi säkra datacenterlösningar.

Vi har datacenter med stora servrar och gott om utrymme för lagring, perfekt för våra moln/cloudtjänster och IT-relaterade tjänster som kräver mycket kapacitet. Våra lösningar passar utmärkt för allt från små till stora företag och kommuner som behöver datacenterlösningar med en hög säkerhetsnivå och tillgänglighet. Med vår hjälp kan företag som behöver använda hårdvara för lagring och dylikt enkelt hitta en prisvärd och skräddarsydd lösning baserad på behov och budget.

Säkra datacenterlösningar

En av de största fördelarna med våra tjänster är att du slipper tänka på säkerheten, vår IT-säkerhet håller hög nivå och ni behöver inte vara oroliga för att er känsliga information kommer i orätta händer. All viktig information är enkel att nå för de som har behörighet och mycket svår att nå för de som inte har behörighet.

Datacenterlösningar för företag

Förutom IT-säkerhetslösningar för säkra datacenterlösningar erbjuder vi även installation och support av både hårdvara och mjukvara för våra datacenter, allt för att vara en tydligt bättre leverantör. Är detta något ditt företag behöver kan du med fördel höra av dig till oss. Vi ser alltid fram emot att få hjälpa nya kunder att växa och bli mer effektiva i sin verksamhet. Hör av dig redan idag och prata med en av våra konsulter så kan vi tillsammans hitta bra lösningar som passar just dina behov.

AFFÄRSUTVECKLARE

JONAS MATTSSON

E-post: jonas.mattsson@lanteam.se

Telefon: 010-722 29 99

Kontakta oss