Datacenterlösningar

Datacenterlösningar

Att ha en fungerande IT-infrastruktur är väsentligt för att många verksamheter ska fungera effektivt. Vi på LanTeam har en helhetssyn när det kommer till våra IT-lösningar. Det innebär att vi vill ha kontroll över alla delar som vi erbjuder, från maskinerna till logistiken. För att kunna möta våra kunders höga krav och behov tillhandahåller vi säkra datacenterlösningar. I vårt datacenter har vi stora servrar och gott om utrymme för lagring, vilket behövs eftersom vi erbjuder flera cloudtjänster och IT-relaterade tjänster som kräver mycket kapacitet. Dessa lösningar passar utmärkt för små- och medelstora företag som inte har möjlighet att själva säkerställa datalösningar som håller hög nivå, både när det kommer till IT-säkerhet, säkerhetskopiering och tillgänglighet. Med vår hjälp kan företag som behöver använda hårdvara för lagring och dylikt enkelt hitta en prisvärd lösning baserad på behov och budget.

Säkra datacenterlösningar

En av de största fördelarna med våra tjänster är att du slipper tänka på säkerheten. Vår IT-säkerhet håller hög nivå och vi kan säkerställa att all viktig information både är lätt att nå (för rätt parter) och är skyddade mot intrång och andra bekymmer.

Datacenterlösningar för företag

Förutom IT-säkerhetslösningar erbjuder vi även produkter för dig som behöver ett eget datacenter, samt tjänster för installering och support av hårdvaran och mjukvaran. Är detta något ditt företag behöver kan du med fördel höra av dig till oss. Vi ser alltid fram emot att få hjälpa nya kunder att växa och bli mer effektiva i sin verksamhet. Hör av dig redan idag och prata med en av våra konsulter så kan vi tillsammans hitta bra lösningar som passar just dina behov.

AFFÄRSUTVECKLARE

JONAS MATTSSON

E-post: jonas.mattsson@lanteam.se

Telefon: 010-722 29 99