IT asset management

IT asset management

IT Asset management betyder i princip tillgångsförvaltning eller tillgångshantering av IT-tillgångar. Detta är en tjänst som går ut på att hjälpa företag veta vilka tillgångar som finns i företaget, vart de finns och vem som använder dessa.

Med vår hjälp kan du upprätta ett webbaserat utrustningsregister över all IT-utrustning. Denna databas kan du sedan uppdatera allt eftersom utrustningen förnyas, uppgraderas, byts ut eller på något sätt förändras. En fördel med just vår databas är att den kräver minimal administration. Med vår hjälp blir det lätt att ha kontroll över företagets datorer och smartphones, även om det är ett stort antal enheter som finns på flera platser.

IT asset management i Göteborg och hela Sverige

Vi på LanTeam erbjuder en unik lösning som gör det lätt för dig att hantera företagets IT-tillgångar på ett smidigt sätt. Vårt verktyg för professionell IT Asset management ger dig tillgång till funktioner som till exempel:

  • Elektroniskt godkännande av leverans
  • Rapportering
  • Kostnadsfördelning
  • Automatiska påminnelser

Detta är bara några av de funktioner som IT-avdelningen kan använda för att hantera och förvalta företagets IT-tillgångar.

LanTeam erbjuder ett flertal tjänster och produkter, exempelvis molnlösningar, lösningar för dokumenthantering och mycket mer. Med hjälp av våra IT-lösningar kan er verksamhet bli ännu mer effektiv. Du kan alltid höra av dig till oss för att boka ett möte med en IT-konsult. Då går vi tillsammans igenom olika kostnadsbesparande åtgärder som vi kan hjälpa till med, från avtalshantering och IT-säkerhet till att överlåta hela IT-infrastrukturen åt oss.

Professionell IT asset management

Låt oss hjälpa ditt företag att använda er tid och era resurser på ett mer effektivt sätt, oavsett om du är på jakt efter IT asset management i Göteborg eller på någon annan plats i Sverige. Våra lösningar leder inte bara till ökad produktivitet. Med vår hjälp blir verksamheten både mer effektiv och mer lönsam. Hör av dig redan idag, vi ser alltid fram emot att få hjälpa nya våra kunder tydligt bättre tjänster och finansieringslösningar.

Ansvarig Logistiktjänster

Carina Liljeström

E-post: carina.liljestrom@lanteam.se

Telefon: 010-722 29 24

Kontakta oss