IT-SÄKERHETSLÖSNINGAR & TJÄNSTER

IT-säkerheten är viktigare än någonsin. Alla företag har känslig och affärskritisk information som behöver skyddas. Oftast är du mer sårbar än vad du tror, både för skadliga virus och malwareprogram och även för ransomeware/kryptolocker, phising, spionage och sabotage. I vissa fall kan angreppet förbli oupptäckt och leda till oanade konsekvenser.

Dagens kriminella nätverk kan angripa både specifika företag och även utföra mer övergripande attacker som skadar de företag som är oskyddade. Eftersom nya säkerhetshot hela tiden utvecklas behöver företagets IT-avdelning vara på tårna. Ett grundläggande skydd är ett passande antivirusprogram men det är naturligtvis inte det enda skyddet som behövs. Genom att ta in en IT-säkerhetskonsult från oss kan vi hjälpa dig att hitta en IT-säkerhetslösning som passar just din verksamhet. Vi på LanTeam erbjuder en professionell IT-säkerhetslösning, säker dokumenthantering samt licenshantering för antivirus och annan säkerhetsmjukvara.

IT-SÄKERHETSLÖSNINGAR FÖR FÖRETAG

Dagens IT-säkerhetslösningar för företag innefattar mycket mer än bara att installera ett passande antivirussystem. Vi hjälper bland annat även till med:

  • Anti-Virus
  • Mail-security
  • Anti-Virus Mail- Security
  • Brandväggar
  • SPAM-skydd
  • Tvåfaktors-autentisering

Professionell IT-säkerhetskonsult

Exakt hur lösningen ser ut beror på vilka behov som finns och hur verksamheten ser ut. Ett bra exempel är vår anpassningsbara lösning för e-postsäkerhet. Med LanTeams lösning för Email Security ser vi till att skydda din data mot phishing-kampanjer, riktade nolltidsangrepp och datastölder som beror på riskabelt användarbeteende. Dessutom kan vi även fylla andra funktioner, exempelvis arkivering av e-post på ett sådant sätt som passar med gällande branschregler och lagar, läs GDPR. Även LanTeams molntjänster och datacenterlösningar är skyddade mot eventuella angrepp och avbrott. Allt för att inte er information ska riskera att hamna i fel händer. Vill du att en IT-säkerhetskonsult i Göteborg och övriga Sverige ska göra ett besök och förklara exakt hur vi kan hjälpa till är det bara att höra av sig.

AFFÄRSUTVECKLARE

JONAS MATTSSON

E-post: jonas.mattsson@lanteam.se

Telefon: 010-722 29 99

Kontakta oss