IT-säkerhetskonsult och lösningar

Vår IT-säkerhetskonsult kan ge ditt företag IT-säkerhetslösningar som passar er verksamhet

IT-säkerheten är viktigare än någonsin. Alla företag har känslig och affärskritisk information som behöver skyddas. Oftast är du mer sårbar än vad du tror, både för skadliga virus och malwareprogram och även för ransomeware, kryptolocker, phising, spionage och sabotage. I vissa fall kan angreppet förbli oupptäckt och leda till oanade konsekvenser.

Dagens kriminella nätverk kan angripa både specifika företag och även utföra mer övergripande attacker som skadar de företag som är oskyddade. Eftersom nya säkerhetshot hela tiden utvecklas behöver företagets IT-avdelning vara på tårna. Ett grundläggande skydd är ett passande antivirusprogram men det är naturligtvis inte det enda skyddet som behövs. Genom att ta in en IT-säkerhetskonsult från oss kan vi hjälpa dig att hitta en IT-säkerhetslösning som passar just din verksamhet. Vi på LanTeam erbjuder en professionell IT-säkerhetslösning.

IT-säkerhetslösningar för företag

Dagens IT-säkerhetslösningar för företag innefattar mycket mer än bara att installera ett passande antivirussystem. Vi hjälper även till med:

  • ATP (Advanced Threat Protection)
  • Brandväggar
  • GDPR
  • SPAM-skydd
  • Tvåfaktors-autentisering

Exakt hur lösningen ser ut beror på vilka behov som finns och hur verksamheten ser ut. Ett bra exempel är vår anpassningsbara lösning för e-postsäkerhet. Med LanTeam Email Security ser vi till att skydda din data mot phishing-kampanjer, riktade nolltidsangrepp och datastölder som beror på riskabelt användarbeteende. Dessutom kan vi även fylla andra funktioner, exempelvis arkivering av e-post på ett sådant sätt som passar med gällande branschregler och lagar. Vill du att en IT-säkerhetskonsult i Göteborg ska göra ett besök och förklara exakt hur vi kan hjälpa till är det bara att höra av sig.

Professionell IT-säkerhetskonsult

Vi på LanTeam erbjuder flera IT-säkerhetslösningar för företag. Det handlar inte bara om skydd mot angrepp utan även säkerhetskopiering, datasäkerhet och mycket mer. Vi har prisvärda datacenterlösningar och flera cloudtjänster som du kan använda för att effektivisera företagets verksamhet. Vi erbjuder även tjänster som kostnadseffektiv licenshantering och dokumenthantering. Läs gärna mer om våra olika tjänster här på vår hemsida.

AFFÄRSUTVECKLARE

JONAS MATTSSON

E-post: jonas.mattsson@lanteam.se

Telefon: 010-722 29 99