Molntjänster aka cloudtjänster för företag

LanTeams molntjänster gör det möjligt att snabbt och lätt att utföra aktiviteter via molnet. Du kan till exempel säkerhetskopiera viktiga filer och dokument utan att behöva investera i egna servrar, du slipper kostsamma lagringslösningar och underlättar samtidigt hanteringen av dokument och data medarbetare emellan. Ni slipper oroa er för er data samtidigt som ni gör det lättare för er själva att komma åt den, oavsett vart ni arbetar ifrån eller vilken enhet ni arbetar från.

LanTeam erbjuder molntjänster som både kan fungera som backup-lösning men kan göra mycket mer än så. Vi tillhandahåller bland annat leverantörsoberoende molntjänster för företag och använder oss bland annat av Office 365 och många andra mer komplexa lösningar. Vi har även kapacitet att skapa hybrida molntjänster, vilket innebär att våra kunder kan få en lösning som är kombinerad av flera olika leverantörers lösningar och /eller en kombination av On-premises- och molntjänster. Allt beror helt på vilka behov och förutsättningar våra kunder har. Vi skräddarsyr alltid våra IT-lösningar så att de passar våra kunders behov och krav. Alltid för vara en tydligt bättre leverantör.

LanTeams molntjänster - funktionella hybridlösningar

Det finns många fördelar med att använda våra molntjänster.Du som kund får först och främst tillgång till kvalitativa IT-lösningar, vilket innebär att du inte behöver spetskompetens eller tänka på att ha rätt dimensionerad datakraft. Du slipper ta ansvar för skrymmande servrar och komplex teknik. Vi ser till att tjänsterna fungerar fullt ut och att de är fullt säkrade mot eventuella angrepp och avbrott, det gäller både våra datacenterlösningar och våra molntjänster.

Vi har inga färdiga mallar utan anpassar alltid våra lösningar helt efter kundens verksamhet och behov. Det innebär att våra molntjänster kan se ut på olika sätt beroende på kund och verksamhet. För att till exempel säkra mejl, avtal och dylikt kan vi säkerhetskopiera data direkt till ett Cloud Storage med obegränsad datamängd. Det innebär att du även kan säkerhetskopiera era nuvarande backuplösningar eller låta oss helt se över säkerhetskopieringen. Detta är bara en av flera molntjänster för företag i Göteborg och andra städer som vi erbjuder. Om du letar efter bästa cloudtjänsten för just er verksamhet kan du höra av dig till LanTeam. Vi erbjuder ett flertal olika molntjänster, bland annat:

  • Server
  • Övervakning
  • Lagring
  • Backup

Tjänsteleverans

Tjänsterna levereras som IaaS (Infrastructure as a Service) eller som PaaS (Platform as a Service). Både IaaS och PaaS innebär att ert företag kan fokusera på er kärnverksamhet istället för på er IT-infrastruktur. Vi är flexibla och ni kan snabbt skala upp er användning eller skala ner om era behov skulle skifta. Om du letar efter en leverantör av Cloudtjänster i Göteborg eller övriga Sverige kan du med fördel ta kontakt med oss. Vi skickar gärna en erfaren IT-konsult som kan hitta effektiva lösningar till era utmaningar. Kontakta oss för mer information om våra molnlösningar.

AFFÄRSUTVECKLARE

JONAS MATTSSON

E-post: jonas.mattsson@lanteam.se

Telefon: 010-722 29 99

Kontakta oss