Molntjänster och cloudtjänster för företag

Molntjänster och cloudtjänster för företag

Den snabba digitaliseringen och internets framfart har på många sätt revolutionerat företagens verksamheter över hela världen. Med hjälp av cloudtjänster blir det möjligt att snabbt och lätt utföra aktiviteter via internet. Du kan till exempel säkerhetskopiera viktiga filer och dokument utan att behöva investera i en serverhall eller kostsamma lagringslösningar.

Vi på LanTeam erbjuder molntjänster som både kan fungera som backup-lösning och som även kan göra mycket mer än så. Vi tillhandahåller bland annat leverantörsoberoende molntjänster för företag och använder oss av Exchange, Microsoft CRM, Office 365 och många andra licenser. Det är även möjligt att skapa hybrida molntjänster, vilket innebär att företaget använder olika system samtidigt. Allt beror helt på vilka behov och förutsättningar våra kunder har. Vi skräddarsyr alltid våra IT-lösningar så att de passar våra kunder perfekt.

Våra molntjänster för företag i Göteborg passar dig som söker bästa cloudtjänsten

Sedan år 2009 har vi haft en egen datahall där vi kan förvara data åt våra kunder. Denna data är affärskritisk, något som ställer höga säkerhetskrav på våra molntjänster. Vår datahall ska inte bara vara drift- och intrångssäkrad utan även vara tillgänglig för rätt personer och ha garanterat återläsningsbar data även efter lång tid.

Det finns många fördelar med att använda molntjänster. Du som kund får först och främst tillgång till kvalitativa IT-lösningar, vilket innebär att du inte behöver spetskompetens eller tänka på att ha rätt dimensionerad datakraft. Du slipper ta ansvar för skrymmande servrar och komplex teknik. Vi ser till att tjänsterna fungerar fullt ut och att de är fullt säkrade mot eventuella angrepp och avbrott.

Vi har inga färdiga mallar utan anpassar våra lösningar helt efter kundens verksamhet och behov. Det innebär att våra molntjänster kan se ut på olika sätt. För att till exempel säkra mejl, avtal och dylikt kan vi säkerhetskopiera data direkt till ett Cloud Storage med obegränsad datamängd. Det innebär att du även kan säkerhetskopiera era nuvarande backuplösningar eller låta oss helt se över säkerhetskopieringen. Detta är bara en av flera molntjänster för företag i Göteborg och andra städer som vi erbjuder.

Våra molntjänster för företag ger dig funktionella hybridlösningar

Om du letar efter bästa cloudtjänsten kan du höra av dig till oss. Vi erbjuder ett flertal molntjänster, bland annat:

  • Hosting
  • Virtualisering
  • Lagring
  • Backup

Tjänsterna levereras som Iaas (Infrastructure as a service) eller som Paas (Platform as a service). Det är vårt systerbolag, LanTeam Cloud Services (LTC Services AB), som producerar och levererar både hosting- och molntjänster till våra kunder. Innan LTC skapades var detta ett av våra regionkontor. Vi på LanTeam och LTC har gemensamma ägare och vi arbetar tätt ihop, både när det kommer till molntjänster, datahallstjänster, service, konsultinsatser och mycket mer. Om du letar efter en leverantör av datacenterlösningar eller Cloud tjänster i Göteborg kan du med fördel ta kontakt med oss. Vi skickar gärna en erfaren IT konsult som kan hitta effektiva lösningar till era bekymmer.

Vi är inte bara anpassningsbara när det kommer till våra produkter och tjänster. Vi kan även anpassa våra finansieringslösningar för att göra det lätt för våra kunder. Vårt mål är att helt enkelt kunna växa tillsammans med er.

AFFÄRSUTVECKLARE

JONAS MATTSSON

E-post: jonas.mattsson@lanteam.se

Telefon: 010-722 29 99