Join the LanTeam – arbeta för och med ett TYDLIGT BÄTTRE lag – TYDLIGT BÄTTRE IT-INFRASTRUKTUR

Välkommen till LanTeam

Välkommen till en professionell arbetsplats med familjär atmosfär! På LanTeam arbetar vi med långsiktiga relationer, oss emellan och med våra kunder. Vi ser oss som ett lag. Det är alla vi tillsammans som bildar och bidrar till LanTeamet, oavsett vilken roll vi har på företaget.

Vi vill vara en TYDLIGT BÄTTRE arbetsgivare och det gör vi genom att skapa de bästa förutsättningarna för våra medarbetare. Friskvård, eget ansvar, kamratskap, samarbete, utmanande arbetsuppgifter och bra ledarskap är några av våra ledord tillsammans med våra värdeord Kunskap, Kommunikation och Känsla.

Till höger kan du se bilder från vår verklighet. När vi är på resande fot eller slår på varandra i boxningsringen. Eller när vi uppvaktar kollegor eller går på seminarium som inspirerar.

“eMotion handlar om gemenskap och hälsa”

Vi har valt att satsa på friskvård då det är en viktig del för att må bra. På Lanteam finns möjligheten för våra medarbetare att träna och vi gör det tillsammans. 

Många av oss hinner inte träna före eller efter jobbet. Vi ville ge förutsättningarna och tiden för att kunna det. Därför tränar vi på arbetstid. Och ju fler vi är desto bättre. Vi har roligt, vi arbetar bättre och vi stärker vår lagkänsla. Varje vecka samlas vi på morgonen eller innan lunch för att köra pass med Erica Johansson i Göteborg eller thaiboxas och sparra varandra i Stockholm. Läs mer>>

Följ oss på LinkedIn:

Nyfiken? Kika in hos oss!


Var med och bidra till en frisk arbetsmiljö

Vi söker en HR-konsult/student för ett projektarbete inom EU-kampanjen ”Friska arbetsplatser för alla åldrar”. Syftet med projektet är att ta fram förutsättningar för ett systematiskt arbetsmiljöarbete för en hållbar och långsiktigt god arbetsmiljö på LanTeam.
I uppdraget ingår också att ta fram förslag på hur LanTeam kan utvecklas som attraktiv arbetsgivare.
 

Du arbetar som HR-konsult, eller är student med ett examensarbete inriktat mot arbetshälsa och arbetsmiljö. Du kommer att arbeta nära verksamheten och tillsammans med LanTeams VD. Att vara serviceinriktad, ansvarstagande och kunna bygga förtroende är därför väsentliga egenskaper hos dig.

Projektet pågår under sex månader med en omfattning om 50% och bedrivs huvudsakligen på LanTeams huvudkontor i Göteborg.

Eventuella frågor besvaras av Anders Filipsson, VD Lanteam. Ansökan skickas till: anders.filipsson@lanteam.se

Om ”Friska arbetsplatser för alla åldrar”:
Sverige är ett av de cirka 30 medlemsländer som medverkar i det gemensamma arbetet i EU med att förbättra arbetsmiljöförhållandena och arbetsvillkoren i Europa. I Sverige genomförs ”Friska arbetsplatser för alla åldrar” i samarbete med arbetsgivare och Arbetsmiljöverket. #friskaarbetsplatser


Bild

Har du frågor eller vill ansöka, kontakta Anders Filipsson, VD.