Lanteam sponsrar TikiTaka Football Academy i Gothia Cup 2016

Bild

Idag startar Gothia Cup 2016. LanTeam är stolt sponsor av fotbollslaget TikiTaka Football Academy från Nigeria. Sponsringen innebär att deras representationslag har fått möjligheten att delta i Gothia Cup. TikiTaka Football Academy har blivit inbjudna direkt av Gothia Cup och spelar i Gothia Tipselit Trophy (B17).

– Det känns fantastiskt att bidragit till att laget kunnat komma till Sverige och Göteborg för att spela i cupen. Vi ser emot att se fin fotboll och att laget får en underbar upplevelse, både fotbollsmässigt och på ett personligt plan. Gothia Cup är ju en mötesplats för ungdomar från världens alla hörn, säger Anders Filipsson, VD på LanTeam.

–  Vi från TikiTaka Academy tackar för det bidrag och den välvilja LanTeam visat oss och som möjliggjort vår resa till Sverige och Gothia Cup. För det flesta av spelare är det första gången de besöker ett annat land. Vi ser fram emot att spela mot andra inbjudna lag i turneringen, däribland Malmö FF, som anses som ett av landets bästa U17 lag och hoppas kunna bjuda på en fartfylld fotboll med fin teknik och med en blandning av afrikanskt glöd och ett europeiskt vägvinnande lagarbete.

LanTeam kommer att vara synliga på plats som sponsor av laget. Kom gärna och titta på TikiTaka Footballs matcher. Varmt välkomna till Heden där gruppspelet börjar, önskar Lanteam och TikiTaka Academy.

Gothia Cup spelschema, gruppspel:

http://results.gothiacup.se/2016,sv/team/8838034

Följ TikiTaka Football Academy på webb och sociala medier enligt nedan:

Web – http://tikitakaacademy.com
Facebook – http://www.facebook.com (sök TikiTaka Football Development Programs in Nigeria samt TikiTaka International Academy in Sweden) som några exempel.
Twitter – https://twitter.com/TikiTakasweden


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *