Rätt konsult med rätt kompetens ska sitta i rätt knä

Bild

Magnus Pihl, tjänsteansvarig LanTeam
Först av allt: vad menar du med “tjänster på marken”?
Det är en ordlek – tjänster i molnet och på marken. Men själva betydelsen av marktjänst som i service och att anlägga är inte helt fel. Vi anlägger en miljö för en bättre infrastruktur. I det arbetet ingår att ge service och support till våra kunder.​Vad gör ni på marken då?
Kort sagt – vi samarbetar, konsulterna sinsemellan  och tillsammans med kunden, för att skapa en så bra IT-infrastruktur som möjligt.

Den lite längre beskrivningen är att vi erbjuder det kunden behöver inom IT. Uppdrags- och resurskonsulter, bred kompetens och spetskompetens. Vi kan vara din IT-avdelning, vi kan bygga nätverk eller leda stora IT-projekt. Vi har en bred portfölj av tjänster.

 Det är många K i ditt ansvarsområde
Ja, ha ha. Kunder och konsulter, kompetens och kunskap, kommunikation.

Knäet då, vad betyder det?
Att vi sätter oss i våra kunders knä betyder att vi arbetar nära våra kunder. Vi behöver förstå deras verksamhet för att kunna leverera rätt lösning. Samarbeta. Därför är det oerhört viktigt att våra konsulter är lyhörda och bra på att kommunicera. Det krävs kunskap, kompetens och rätt konsult i rätt knä:) för att skapa den allra bästa IT-miljön. Oavsett om det gäller att projektleda, designa, implementera lösningar eller utveckla kundens IT-miljö

LanTeam skiljer sig från de andra leverantörerna genom?
Vad gäller våra tjänster erbjuder vi samma eller liknande tjänster som de andra leverantörerna, det är inget att sticka under stol med.

Men som människor vill vi att saker och ting ska vara så enkla och smidiga som möjligt. LanTeam är en leverantör som kan leverera som de stora aktörerna men med det mindre bolagets flexibilitet och snabbhet. Det gör det enkelt.

Sen har vi alltid egen personal, som på vårt logistikcenter, och egna specialister för tex våra datahallstjänster. Är det nåt som inte funkar ordnar vi det direkt där och då, utan mellanhänder. Det är smidigt.


Just nu växer LanTeam tillsammans med duktiga medarbetare, nya och befintliga kunder.
Du är varmt välkommen att följa med oss på vår resa. Som kollega, leverantör eller som kund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *