Kundcase

KUNDCASE

"Jag kan med min erfarenhet säga att det är få leverantörer som överträffar förväntningarna så bra som Lanteam"

Om Miljonlotteriet

Företaget Miljonlotteriet grundades 1964 och är en av Sveriges äldsta speloperatörer. Företaget säljer lotter både via prenumerationer, online och i butik, samt Bingo online. På huvudkontoret i Mölnlycke utanför Göteborg jobbar ca 70 personer. Miljonlotteriet omsätter mer än 500 miljoner kronor, överskottet går oavkortat till IOGT-NTO rörelsens ideella verksamheter. IT-verksamheten är utvecklingsintensiv på Miljonlotteriet och de ca 200.000 kunderna förutsätter idag 24x7 öppet via vår hemsida miljonlotteriet.se och därför är stabil drift en viktig hörnsten i förändringar som LanTeam bidrar med.

Samarbetet med Lanteam

LanTeam är för Miljonlotteriet en mycket viktig strategisk partner som tillhandahåller en professionell hantering av vår infrastruktur, klientsupport och licenshantering samt strategisk teknisk kompetens i utvecklingsprojekt. LanTeam är extremt duktiga på att hålla en tät dialog/kommunikation med korta kontaktvägar och personligt bemötande, vilket medför att IT-support betraktas som mycket bra inom Miljonlotteriet, vilket vi tror är ovanligt inom branschen. Hos LanTeam får man alltid ett bemötande som om man vore den viktigaste kunden och hjälp med allt från klient-PC som krånglar till stora utvecklingsprojekt. Jag kan med min erfarenhet säga att det är få leverantörer som överträffar förväntningarna så bra som LanTeam. De personer på LanTeam som anlitas för uppdrag hos oss är ovanligt kundfokuserade, tjänstvilliga och flexibla. Jag kan starkt rekommendera LanTeam som ett företag med kunden i centrum.

Jan Erlandsson, COO Miljonlotteriet

"LanTeam står för Innovativa lösningar och stort engagemang"

FRAMTIDENS IT

LanTeam står för Innovativa lösningar och stort engagemang. Vi har gått från att äga vår arbetsplatsutrustning till att funktionshyra arbetsplats som tjänst. LanTeams DLM koncept (Device Lifecycle management) har givit oss som kund bättre struktur och förutsägbarhet. Vi är mycket nöjda med det förändringsprojekt som vi tillsammans med LanTeam sjösatt.
Christer Henriksson, IT-Chef Framtidens IT, Förvaltnings AB Göteborgslokaler