LanTeam en av tre leverantörer i Göteborgs Stads mångmiljonupphandling

 

Även Göteborgs kranskommuner omfattas av ramavtalet IT hårdvara med tillhörande tjänster (exklusive kommunikations- och presentationsutrustning). LanTeam är en av tre avtalspartner, övriga två är ATEA och Office IT Partner.

– Vi är givetvis stolta att vi fått förtroendet att leverera produkter och tjänster till Göteborgs Stad, säger Magnus Pihl, vVD och ansvarig för LanTeams upphandling.

LanTeam har haft en stadig tillväxt inom såväl offentlig sektor som hos större företag och har satsat på att kunna erbjuda helhetstjänster till sina kunder.

– En fördel är att vi äger hela logistikprocessen och utför den med egen personal. På så sätt kan vi garantera kvalitet genom snabb återkoppling och ständiga förbättringar, säger Magnus Pihl.

Att LanTeam är ett mindre bolag än de övriga leverantörerna ser han inte som ett problem.

– Tvärtom anser vi att vår storlek är ett stort plus. Vi kan leverera som de stora leverantörerna men med det mindre företagets engagemang och snabbhet, säger Magnus Pihl.

Avtalet har en planerad avtalstid från första januari 2016 till och med 31/12 2017 med möjlighet till förlängning om 24 månader till en total avtalstid på fyra år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *