LanTeam expanderar i Stockholm

PictureJohan Söderström, QualitySales

LanTeam tar in QualitySales och Johan Söderström som konsult för att accelerera bolagets expansionsplaner och tillväxt på Stockholmsmarknaden.

– Vi kommer att få in lokal marknadskunskap och gedigen erfarenhet av att bygga tillväxt. Johan och QualitySales har en lång erfarenhet av förändringsarbete, försäljning och ledarskap på koncernnivå. Deras kunskaper och kontakter kommer att vara en stor tillgång under tillväxtfasen, säger Anders Filipsson, VD på LanTeam.

LanTeam har haft kontor i Stockholm sedan företagsstarten 1990. I samband med att Anders Filipsson och Magnus Pihl förvärvade majoriteten i bolaget 2013 inleddes en strategisk satsning på att bredda marknaden. I Göteborg har satsningen resulterat i fler och större kunder och ökat antal avtal med offentlig sektor.

– Vi har haft stora framgångar på vår marknad i Göteborgsregionen och känner oss trygga i att vi kan nå 100 Mkr i Stockholm redan år 2017. Vi ser att delar av tillväxten kan ske organiskt men är också öppna för att titta på andra vägar för att nå resultat, säger Anders Filipsson, VD på LanTeam.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *