LanTeam fördubblar omsättning och resultat

 

När LanTeams bokslut för 2014/2015 presenteras visar det att bolaget dubblar omsättning och resultat sedan föregående verksamhetsår. Ett kvitto på att satsningen på att öka kundbasen och rekrytera rätt medarbetare fallit väl ut. Anders Filipsson, VD på LanTeam:  

– Vi lyckas tack vare det engagemang och förtroende våra medarbetare, kunder och leverantörer ger oss. En stor anledning till vår tillväxt är vår kultur – att vi arbetar tillsammans som ett lag, LanTeamet. Sedan kan vi också konstatera att vi följer vår treårsplan och realiserar de uppsatta målen.

Under året som gått har bolaget fått fler certifierade kompetenser och effektiviserat arbetssätt, rutiner och verktyg för att möta kundernas behov och efterfrågan.

– Allt tyder på att bolagets tillväxt kommer att fortsätta vilket medför att rätt rekrytering av medarbetare är en av bolagets viktigaste framgångsfaktorer. Nyckelfunktionerna kommer att finnas i våra datahallstjänster samt i kompetensförsörjningen till våra kunder genom konsulter. Samtidigt är försäljningen av produkter och licenser fortsatt viktig, säger Anders Filipsson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *