LanTeam nominerade till HP Guldmyran

 

LanTeam är stolta att tillkännage LanTeams nominering till 2015 års HP Guldmyra i kategorin Growth.

– Nomineringen är ett kvitto på att vi har lyckats med vårt mål att växa med marknaden, att vi följer vår treårsplan och realiserar de uppsatta målen. För oss innebär nomineringen och vår status som guldpartner att vi fortsatt kan utveckla våra affärer med HP och ge våra kunder högsta service, säger Anders Filipsson, VD Lan Team.

Under verksamhetsåret 2014/2015 dubblade LanTeam omsättning och resultat jämfört med föregående verksamhetsår. Bolaget uppnådde även status som HP PPS Gold Partner vilket innebär att bolaget har rätten att sälja hela produktportföljen och att bolaget levererar sina kunder HP:s produkter med bästa kvalitet och kompetens till konkurrenskraftiga priser.

GULDMYRANS NOMINERINGSKRITERIER
Guldmyran baseras både på omsättning och ökad försäljning. Samarbetsförmåga, effektivitet och kreativitet bedöms, så som partnerns förmåga att tydligt kommunicera affärsplaner och försäljningsmål. Guldmyran premierar partners som säljer och levererar HPs innovationer i linje med HPs strategi. HPs produkter och tjänster bör stå för en betydande, och helst växande, andel av partnerns totala omsättning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *