LanTeams logistiktjänster för en enkel och effektiv IT-miljö – TYDLIGT BÄTTRE IT-INFRASTRUKTUR

Så mycket bättre med en fungerande logistik

Vill du luta dig bakåt och ändå få en bättre och enklare IT-miljö? Eller lägga tiden på det du egentligen ska syssla med? Och dessutom få full koll på dina inköp, kostnader, produkter och lösningar? Lugn. Förse dig med enstaka logistiktjänster eller hela logistikkedjan. 

Lanteam äger hela logistikprocessen och utför den med egen personal.  På så sätt kan vi garantera kvalitet genom snabb återkoppling och ständiga förbättringar. Vi kan leverera som de stora leverantörerna men med det mindre företagets engagemang och snabbhet. Skaffa logistiktjänster. Vi tar hand om resten.

För mer information, kontakta:
Magnus Pihl
E-post: Magnus Pihl
Telefon: 010-722 29 29
Klicka på bilderna och läs mer om våra tjänster

Vi har alla nytta av logistiktjänster

Hej Magnus, är det inte bara större företag och organisationer som behöver logistiktjänster?
Alla slags kunder kan nyttja våra tjänster, vanligaste är PC-på-bordet och Server-i-rack. Men du kan också integrera tjänsterna i ditt affärssystem och effektivisera allt från beställning och installation till inventering och rapportering. 

Vad tror du en potentiell kund vill ha från sin leverantör?
Jag tror att de söker en samarbetspartner som kan vara rådgivande och som har hela logistikkedjan. Att det finns möjlighet att köpa enstaka tjänster eller välja en helhetslösning. Personalen som arbetar med logistiken måste givetvis vara certifierade och produktuppdaterade.


Bild

Magnus Pihl, ansvarig Tjänster

Bild

I vår logistikkedja LDLM ingår allt från rådgivning till återtag