Motion och gemenskap med hälsa i fokus – TYDLIGT BÄTTRE IT-INFRASTRUKTUR

Mår medarbetarna bra går det TYDLIGT BÄTTRE


Bild

Morgonträning med Erica i Palma
DET HÄR ÄR eMOTION
LanTeam har givetvis företagshälsovård och friskvårdsbidrag som de flesta företag. Men vi kände att vi ville göra något TILLSAMMANS. Då föddes idén att en gång varannan vecka träffas för att träna, svettas  och skratta tillsammans. Vi ville stärka lagkänslan men också ge varje  medarbetare möjlighet och tid till träning. I sin egen takt och efter förmåga.

Efter starten 2015 har eMotion gjort att vi har en större gemenskap och är ett starkare lag. Vi har lärt oss mer om hur både fysisk och mental träning kan göra oss friskare.

PEPP OCH SVETT MED ERICA
Till vår hjälp har vi Erica Johansson som peppar och svettas med oss! Erica är känd som längdhoppare men arbetar idag med friskvård och föreläsningar om hälsa. Efter våra träningar ser hon till att vi får en rejäl frukost innan vi startar arbetsdagen. 

VARANNAN TORSDAG träffas vi och tränar med Erica Johansson på Åby träningsanläggning
INFORMATION
Vill du veta mer om eMotion och våra träningar,
kontakta Lina Pihl. 010-722 29 00


Bild

Erica Johansson, en i LanTeamet

Jag själv gillar egentligen inte att gå upp tidigt men torsdagar ställer jag klockan på sju och ser fram emot att få coacha detta härliga gäng!

Idag arbetar hon med träning, hälsa och friskvård men hon är mest känd som en av Sveriges bästa längdhoppare genom tiderna. Numera är Erica Johansson också en del av LanTeamet.
 
Vilken är din uppgift på LanTeam?
Varannan torsdagsmorgon så ser jag till att dagen börjar på ett bra sätt för LanTeamarna. Vi ses vid halv åtta och kör fysträning i en halvtimma. Medan de byter om till mer civila kläder så fixar jag en hälsosam frukost. 
 
Vad gör ni på träningarna och vad är syftet med just den träningen?
Vi jobbar med hela kroppen. Väcker muskler som behöver veta att de finns och kan hjälpa till att få en bättre fysik.
 
Varför är din insats viktig för LanTeam?
Jag hoppas att vid varje  tillfälle kan få någon att lära sig nya saker och förhoppningsvis bli motiverade att fortsätta med träningen även under den veckan vi inte ses.
Jag själv gillar egentligen inte att gå upp så tidigt men jag ser fram emot att få coacha detta härliga gäng:).
 
Vad är det som är så bra med aktiv friskvård och inte bara friskvårdsbidrag?
Det är bra att ha koll på vilka som faktiskt nyttjar denna fina möjlighet till träning och gemenskap. Att göra det tillsammans är nog halva nöjet. 
 
Hur har det gått hittills?
 Det har fungerat väldigt bra. Vi kör ju bara en halvtimma så det är viktigt att passa tiden. Halv åtta ska man vara ombytt och redo att börja köra. 
 
Och den klassiska: Hur känns det?
Jag är glad och tacksam över att få ha detta roliga som mitt yrke och att människor gillar det jag levererar.