Historik

OM OSS

IT-leverantören som vill vara TYDLIGT BÄTTRE

Alltid nära våra kunder

Hos oss får du professionell rådgivning och ett brett sortiment av produkter, tjänster och lösningar inom IT-infrastruktur. Vår erfarenhet och vårt personliga engagemang borgar för trygga och starka relationer och vi värnar om den personliga dialogen med våra kunder. Att leverera standardpaket är en sak, att leverera skräddarsydda lösningar anpassade till kunden är en annan. Vår framgång bygger på att kunden får exakt vad den vill och till hög kvalitet. Vi brukar säga att vi levererar samarbetslösningar. Det uppnår vi genom att alltid arbeta nära våra kunder.

Verksamhet på tre ben

Bland våra kunder finner du mindre och större företag och offentlig sektor. Oavsett bransch eller storlek vill vi ge kunden det den behöver inom IT och infrastruktur. Det är därför vår verksamhet står på tre stadiga ben. Vi erbjuder tjänster på marken, tjänster i molnet samt produkter och lösningar. Läs mer om våra tjänster:

Vi är unika

Vi är unika med att ha en logistik- och serviceavdelning internt i huset. Det gör det möjligt att ta hand om hela kedjan, från verksamhetskritiska system till den enskildes dator – från behovsanalys till leverans och support. Genom att äga hela processen ligger allt ansvar på oss själva, vilket vi trivs med. Det gör att våra kunder har tillgång alla produkter och tjänster som de stora leverantörerna har, men med vår snabbhet, service och vårt personliga engagemang.  

Viktiga årtal

  • 1990/1996 Poldata startar upp i Stockholm 1990 och sex år senare bildas LanTeam i Göteborg
  • 2007 Poldata och LanTeam går samman
  • 2013 Ny ägarstruktur, Enterprise, satsning på offentlig sektor, strategiska rekryteringar
  • 2015 Ramavtal Göteborgs Stad. Fokus medarbetare och friskvård.  
  • 2016/2017 Eget logistikcenter, Kammarkollegiet, Intraservice, avtal flertal kommuner
  • 2018 Nominerad HP Partner of the year.

Partners

Vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer för att kunna erbjuda ett brett sortiment av produkter och lösningar. Det viktigaste för oss är att kunden får de bästa lösningarna med störst affärsnytta. Därför arbetar vi med kunden i fokus, oberoende av leverantör.