IT-lösningar

IT-lösningar

För de allra flesta företag är en fungerande IT-infrastruktur och IT-miljö en förutsättning för att kunna bedriva en fungerande verksamhet. Om datorerna, skrivarna eller någon annan maskin inte fungerar som den ska blir det snabbt stora problem. Det gäller även andra system och i många fall specifika program som används; blir det problem med dessa växer problemen snabbt i storlek och konsekvens. Tursamt nog kan vi på LanTeam tillhandahålla IT-lösningar som säkerställer att allt fungerar på bästa möjliga sätt.

Ingen verksamhet är den andra lik. Även företag som är verksamma inom samma bransch kan skilja sig enormt mellan varandra eftersom de jobbar på olika sätt, på olika arbetsplatser och med olika maskiner. Det innebär i sin tur att våra IT-lösningar alltid måste anpassas till kundens krav, behov och förutsättningar. Vi har inga standardpaket utan skräddarsyr alla våra tjänster och produkter utefter vad våra kunder behöver.

Allt börjar med att en IT-konsultutför ett förarbete där vi tillsammans med kunden kan identifiera problemområden. Förarbetet leder till en rapport med förslag på åtgärder som leder till tydliga förbättringar, både kortsiktigt och långsiktigt. IT-lösningen är helt enkelt samlingsnamnet för alla dessa åtgärder.

Vi erbjuder kompletta IT-lösningar i Göteborg

Vi vill ge våra kunder allt de behöver när det kommer till IT och infrastruktur. För att kunna göra detta på bästa sätt erbjuder vi flera olika tjänster, plus att vi även har en egen logistik- och serviceavdelning, något vi är unika med. Det innebär att vi kan ge våra kunder tillgång till alla produkter och tjänster som de stora leverantörerna har, samtidigt som de får dra fördel av vår service, snabbhet och vårt personliga engagemang.

Det finns inga utmaningar som är för stora eller små för oss. Faktum är att vi ofta går från att hjälpa till med mindre lösningar till att få ta över affärskritiska IT-relaterade delar av verksamheten. Vi erbjuder många IT-tjänster, från datacenterlösningar till IT asset management och mycket mer. Vi tar gärna ansvar för hela IT-infrastrukturen, från nätverk och dokumentlösningar till IT-säkerheten, maskinparken, klienthantering och mycket mer. Om du är intresserad av IT-hyra och vill veta mer kan du med fördel höra av dig till oss. Vi är dessutom flexibla när det kommer till finansiella lösningar.

Ekonomiska IT-lösningar för företag

Vi är väl medvetna om att dagens företag kan ha skiftande ekonomi och likviditet. Vi strävar efter att hjälpa våra kunder växa och bli framgångsrika med vår hjälp. Våra IT-lösningar för företag ska ge tydligt bättre resultat jämfört med innan.

För att hjälpa våra kunder bli framgångsrika har vi bland annat flera finansieringslösningar, från leasing av maskinpark till funktionshyra, programvarufinansiering och mycket mer. Exakt hur en finansieringslösning ser ut beror helt enkelt på vad det är för lösning vi har kommit fram till.

Hör av dig till oss om du behöver förbättra eller effektivisera IT-relaterade områden hos ditt företag. Vi erbjuder IT-lösningar i Göteborg men kan naturligtvis även hjälpa företag som har sin bas i andra städer runt om i landet. Med vår hjälp kan ditt företag nå högre höjder och bättre resultat.

Ansvarig Logistiktjänster

Carina Liljeström

E-post: carina.liljestrom@lanteam.se

Telefon: 010-722 29 24