Tydligt bättre IT-lösningar

En fungerande IT-infrastruktur och IT-miljö är en förutsättning för att kunna bedriva en verksamhet. På LanTeam tillhandahåller vi IT-lösningar och IT-tjänster som säkerställer att all verksamhetskritisk hårdvara och mjukvara fungerar på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder även övervakning som en del av våra IT-tjänster där vi bland annat kan hålla koll på och se till att era viktigaste applikationer fungerar och att CPU-belastning, diskutrymme och minnesbelastning håller rätt nivåer.

Vi vet också att ingen verksamhet är den andra lik. Även för företag som är verksamma inom samma bransch kan behoven skilja sig enormt eftersom de jobbar på olika sätt, på olika arbetsplatser och med olika system. Vi har inga standardpaket utan skräddarsyr alla våra tjänster och produkter utefter vad våra kunder har för behov, krav och förutsättningar. Vi erbjuder IT-konsult från Göteborg - verksamma i hela Sverige.

Vi erbjuder tjänster från ax till limpa, t.ex:

  • Förstudier
  • Behovsanalyser
  • Rådgivning
  • Design
  • Installation
  • Drift
  • Support
  • Proaktivitet

IT-lösningar för företag - verksamhetsstöd genom hela processen

Har ni ingen egen IT-avdelning eller behöver ni resursstöd eller specialisthjälp till er IT-avdelning?
Anledningarna till att organisationer och företag tar hjälp för att hinna med vardagens bestyr, utan att riskera kvalitet och säkerhet, är många. Gemensam nämnare för våra kunder är att de insett vikten av IT med tillhörande processer. Man vill gå från ett reaktivt och resurskrävande arbete till en proaktivitet där långsiktig planering och strategi kan tillämpas för att tillgodose slutanvändarens behov.
För att inte riskera något hjälper vi er igenom hela processen, från initial analys och kravställning, implementering och support till IT Asset Management. Detta för att ni som kund ska kunna ha en partner att vända er till, oavsett om det handlar om verksamhetskritiska system, den enskildes dator eller telefon.

Vårt mål är att skapa funktionalitet och flexibilitet inom IT och IT-infrastruktur. Hos LanTeam kan du hyra in en IT-konsult eller köpa delar av eller hela din IT-infrastruktur - från de enklaste produkterna till komplexa datacenterlösningar. Vi erbjuder inte bara IT-lösningar i västra Sverige utan arbetar över hela Sverige. Det betyder att vi kan realisera det din verksamhet behöver oavsett vart ni befinner er. Kostnadseffektivt, snabbt och smidigt.

Fungerande IT-miljö

Med vår långa erfarenhet vet vi på LanTeam att IT-lösningar enbart gör nytta om de är anpassade efter dess användare och verksamhet. En fungerande IT-miljö gör skillnad. För personalen, produktiviteten, affärsverksamheten och kundens kund. För att skapa en funktionell och flexibel IT-miljö krävs kvalificerade IT-lösningar och människor med gedigen kunskap, förmåga att kommunicera och som har förståelse för kundens utmaningar och behov.

LanTeam är extra stolta över att kunna leverera kompletta IT-lösningar för företag och offentlig sektor. Vi kan leverera alla tjänster och produkter som de stora leverantörerna - men med det mindre företagets engagemang och snabbhet. Oavsett om det är en stor kommun eller en liten advokatbyrå strävar vi alltid efter att vara TYDLIGT BÄTTRE i allt vi gör.

Ansvarig IT-lösningar

Carina Liljeström

E-post: carina.liljestrom@lanteam.se

Telefon: 010-722 29 24

Kontakta oss