Programvarufinansiering

Programvarufinansiering hjälper dig få tillgång till viktiga program trots ekonomin

Den finansiella aspekten av en verksamhet är alltid känslig. Det är trots allt detta som styr vilka beslut som är realistiska. Även om vissa åtgärder kan leda till bättre ekonomi i det långa loppet kan ekonomin göra dessa åtgärder i princip omöjliga. Tursamt nog finns det idag flera alternativ även för små- och medelstora företag som har investeringstak eller ett stramt kassaflöde. Genom programvarufinansiering är det möjligt att hyra licenser istället för att lägga ut den höga kostnaden och köpa licenserna rakt av. Detta är en tjänst som gör det möjligt att behålla likviditeten samtidigt som du får utnyttja de programvaror som verksamheten behöver för att kunna bedrivas på ett effektivt sätt. Att hyra program istället för att köpa licenserna rakt av gör det enklare att budgetera och du kan själv bestämma avtalslängden för programmen. Detta innebär även att du förenklar företagets licenshantering.

Programvarufinansiering för företag

Vi på LanTeam är väl medvetna om vilka utmaningar dagens företag har. Att kunna dela upp en större kostnad i flera mindre bitar gör det betydligt enklare att köpa in viktiga programvaror. Om programvarufinansiering för företag är något du är intresserad av kan du med fördel ta kontakt med oss. Vi skickar gärna en IT-konsult som kan gå igenom våra finansieringslösningar för att hjälpa er komma fram till ett bra beslut. Våra specialister kan hjälpa dig bygga ett bra business case att visa till styrelsen, exempelvis genom att förse dig med ROI-kalkyler, kassaflödesanalyser och mycket mer.

Effektiv assethantering med programvarufinansiering

Vi på Lanteam erbjuder flera lösningar för IT-infrastruktur, exempelvis kan vi hjälpa dig med effektiv assethantering med programvarufinansiering. Det är även möjligt att hyra underkonsult för IT genom oss. På så sätt kan du låta oss ta hand om er IT-miljö och säkerställa att den fungerar optimalt. Hör av dig redan idag så kan vi berätta mer om hur våra tjänster kan hjälpa er verksamhet bli ännu mer effektiv och lönsam.

Ansvarig Logistiktjänster

Carina Liljeström

E-post: carina.liljestrom@lanteam.se

Telefon: 010-722 29 24