eMotion

MÅR MEDARBETARNA BRA GÅR DET TYDLIGT BÄTTRE

 

DET HÄR ÄR eMOTION

Året är 2015. Vi har en bra företagshälsovård och ett frikostigt friskvårdsbidrag. Företaget blomstrar och vi arbetar hårt för att uppnå våra mål. Det går bra, mycket bra. På fikarasterna pratar vi om det nya begreppet livspusslet, att få ihop vardagen med hämtning och lämning av barn, jobb, vänner och träning. Där och då föds idén till eMotion. LanTeam kan inte hjälpa till under fritiden men vi kan underlätta för våra medarbetare att hitta möjligheter och tid för träning - under arbetstid.

Med utgångspunkt från det startade vi eMotion, vår satsning på träning och hälsa. En gång i veckan, torsdagar, träffas vi för att motionera, svettas och skratta tillsammans. Vi har en av Sveriges bästa idrottare genom tiderna som peppar oss med mestadels morot, ibland piska. Erica Johansson har haft det svenska rekordet i längdhopp i 28 år, idag arbetar hon med friskvård och föreläser om hälsa. Och så tränar hon LanTeams medarbetare, alla efter egen takt och förmåga. Hon avslutar alltid med att ge oss en rejäl frukost innan vi startar arbetsdagen. Dessutom är Erica med på de flesta av våra arrangemang och aktiviteter. En i LanTeamet helt enkelt.

Efter starten av eMotion har vi fått en större gemenskap och är ett starkare lag. På torsdagar kommer vi till jobbet gladare. I vår medarbetarenkät får eMotion höga betyg och det gör att vi fortsätter att satsa hårt. Tillsammans och i framtiden.

eMotion: Erica Johansson med Lanteam
eMotion Anställdas Fitnessprogram

Rörlighet

 
eMotion Lanteam's hälsovårdsinitiativ för anställda

Styrka

eMotion Fitness på jobbet

Kondition

eMotion Motion och gemenskap med hälsa i fokus

Uthållighet