Tydligt Bättre

VÅR VISION - TYDLIGT BÄTTRE

TYDLIGT BÄTTRE

LanTeam vill vara TYDLIGT BÄTTRE – ett mål vi arbetar efter varje dag. Det betyder att vi alltid försöker göra det lilla extra för att bra ska bli bättre. För våra kunder, leverantörer och för våra medarbetare.

Vi vet att IT bara gör nytta om den är anpassad efter dess användare och verksamhet. En fungerande IT-miljö gör skillnad. För personalen, produktiviteten, affärsverksamheten, kundens kund och för oss medborgare. För att skapa en funktionell och flexibel IT-miljö krävs kvalificerad teknik, men framförallt människor med gedigen kunskap, förmåga att kommunicera och som har känsla för kundens utmaningar och behov. 

Därför är vi extra stolta över att vara en IT-leverantör till såväl offentlig sektor som små och stora företag i varierande branscher. Vi kan leverera alla tjänster och produkter som de stora leverantörerna - men med det mindre företagets engagemang och snabbhet. Oavsett om det är en stor kommun eller en liten advokatbyrå strävar vi alltid efter att vara TYDLIGT BÄTTRE i allt vi gör. 

KUNSKAP, KOMMUNIKATION OCH KÄNSLA

Vi bygger vår organisation på Kunskap, Kommunikation och Känsla.

Vår kunskap är grunden för allt vårt arbete, både inom företaget och ute hos våra kunder.
En väl fungerande kommunikation bygger nära samarbeten och bidrar till effektivitet och lyhördhet. Känsla för kunden, verksamheten och medarbetarna ger ett personligt engagemang. Tillsammans bildar våra värdeord den kompetens som vi gemensamt besitter.