Vi snackar optimala hybridtjänster i molnet

Bild

”Hybrida molntjänster är optimala”, säger alla leverantörer. Men vad betyder det egentligen?
Att du som kund bestämmer över och styr kapacitet och lösningsmodell för dina molntjänster under tidens gång. Precis som om du har in-housedrift. Valet är ditt. Det går att ha Exchange i molnet men fortfarande ha dina egna servrar in-house.

De är helt enkelt flexibla. Där ligger nog svaret varför alla leverantörer kallar dem optimala. Sen är det givetvis vår uppgift att förse verksamheten med det bästa vi har.

Mer konkret – vad är det du som kund får?
Tillgänglighet. Att systemen aldrig ligger nere utan är alltid åtkomliga för användarna. Lugnet i att säkerheten är garanterad och informationen säkerhetskopierad. Och du slipper ansvaret för komplexa tekniklösningar. Det tar vi som leverantör om.

Det finns också ekonomiska fördelarna med hybridlösningar. Du vet dina kostnader per månad, det är enklare att göra en hållbar budget, elkostnaderna minskar. Och du kanske kan få ett större fikarum när serverrummet blir ledigt!

Hur ”svårt” är det komma igång med molntjänster?
Inte svårt alls egentligen. Vi kan hjälpa till att dimensionera datakraft, skapa rutiner och processer och stå för tekniken. Det är lättare att som kund ställa krav på att prestanda, tillgänglighet, säkerhet och återläsning blir uppfyllda när du har en partner. Och om kraven inte är framtagna, kan vi gemensamt formulera dem för att hitta den hybridlösning som passar bäst.

Hör av dig. Jag lovar att det går att luta sig mot den erfarenhet och kompetens vi har.Just nu växer LanTeam tillsammans med duktiga medarbetare, nya och befintliga kunder.
Du är varmt välkommen att följa med oss på vår resa. Som kollega, leverantör eller som kund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *