Vi söker en engagerad säljare till Stockholmskontoret

 

Nu har du en fantastisk möjlighet att komma in och växa tillsammans med LanTeam. Som säljare hos oss har du den viktiga uppgiften att bibehålla, bemöta och överträffa våra kunders höga förväntningar. Vi erbjuder anpassade IT-lösningar vilket gör att du kommer att jobba konsultativt med IT-drift som IT-tjänster. Ingen kund är den andra lik och du kommer snabbt märka att du behöver vara på tårna för att lära känna allas behov. Du kommer att få lära dig mycket av vår seniora kollega på Stockholmskontoret och även få en nyckelroll mycket nära organisationen. Vi tror på långsiktighet och vill satsa på din utveckling över tiden. Beroende på när du kommer tillrätta kommer du också få egna utvecklingsområden för organisationen.

Rekryteringsprocessen
Läs mer om tjänsten och vilken profil vi söker samt ansök på :  http://portal.studentwork-se.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=2203&Preview=1

Den här rekryteringen samarbetar Lanteam med Sharper och alla frågor om tjänsten samt processen besvaras av rekryteringskonsult Maria van den Tempel. Urval kommer att ske löpande, så skicka in din CV tillsammans med ett personligt brev redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *